Απαγωγή - Μεταγωγή Δημήτρη Κουφοντίνα

  • Δημοσιεύτηκε: Δευ, 21/12/2020 - 9:41μμ

Ώρα 3.30 σήμερα,  τα στρατά του κ. Χρυσοχοίδη,  εκτελώντας τις εντολές  της κας Νικολάου,  απήγαγαν  τον Δημ.Κουφοντίνα από την αγροτική φυλακή της Κασσαβέτειας  του Βόλου προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς  να  τον αφήσουν  να πάρει ούτε τα στοιχειώδη προσωπικά του είδη και  χωρίς να μπορεί να ενημερώσει  ούτε την οικογένεια του.   Ο Διευθυντής της φυλακής δήλωσε  ότι δεν μπορεί να παρέμβει για να εξασφαλίσει  τους αυτονόητους  όρους  της αξιοπρεπούς   μεταγωγής, καθώς   δήλωσε  απλά εκτελεστικό όργανο.  
Η  φωτογραφική   νομοθετική ρύθμιση που  κόπηκε και ράφτηκε πολλές φορές μέχρι να πετύχει  να  επιτελέσει  τον μοναδικό της στόχο, την μετακίνηση του συγκεκριμένου κρατούμενου από τις  αγροτικές   φυλακές   που δικαιωματικά  είχε μεταφερθεί από το 2018  και την  εκδικητική επιδείνωση   των συνθηκών κράτησής του,  επιτεύχθηκε.
 Η οικογένεια που κυβερνά τη χώρα, που  δεν  έπαψε   ποτέ να δηλώνει  το μίσος  της  και ο υπουργός  της ,  που  ανέλαβε τις φυλακές, αποστρεφόμενος τους κρατούμενους  και θα   αφήσει ιστορία,   νομοθετώντας  εμμονικά και φωτογραφικά μια   ειδική διάταξη  για έναν  και μόνον από αυτούς,  μπορούν να κοιμούνται  ευχαριστημένοι. 
ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Θεματικές: 
Κατηγορίες: