Κάμπινγκ Δικτύου 2018 – Να ανοιχτούμε στα βαθιά χωρίς μπρατσάκια

  • Δημοσιεύτηκε: Παρ, 24/08/2018 - 4:44μμ

Είναι κάτι παραπάνω από θεσμός. Το ετήσιο κάμπινγκ του Δικτύου έχει πλέον ταυτιστεί με το τέλος του καλοκαιριού κα την αρχή του φθινοπώρου. Είναι βέβαιο σαν τον θάνατο και την τελική επικράτηση του (ελευθεριακού) κομμουνισμού. Ταυτοχρόνως όμως είναι και ανοιχτό στην ενδεχομενικότητα σαν την ερωτική έλξη και την ταξική πάλη.

Το φετινό κάμπινγκ (όπως και το περσινό δηλαδή) θα λάβει χώρα στο κάμπινγκ Αστερίας στην Καστροσυκιά Πρέβεζας από τις 29 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου. Το ερώτημα αν πρόκειται για το τελευταίο event του καλοκαιριού ή το πρώτο του φθινοπώρου θα το κρίνει ο πλέον διάσημος ιστορικός (καίτοι ανώνυμος), αυτός του μέλλοντος.

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει εξής:

  • Παρασκευή 31 Αυγούστου στις 8:30 στην παραλία της Πρέβεζας (έξω από τα δικαστήρια)  εκδήλωση με θέμα: «Εξο-ΡΗΞΕΙΣ στη Ήπειρο». Τη συζήτηση ανοίγουν οι Πέλα Καλογήρου από την Πρωτοβουλία Πολιτών ενάντια στις Εξορύξεις Πρέβεζας, Γιάννης Παπαδημητρίου από την Πρωτοβουλία Πολιτών ενάντια Εξορύξεις Ιωαννίνων, Βαγγελίτσα Κοντοδήμα από το Δίκτυο.
  • Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στις 7:00  στο χώρου του κάμπινγκ ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Μετά το τέλος του προγράμματος, η διαρκής λιτότητα και το νεοφιλελεύθερο καθεστώς». Τη συζήτησης ανοίγουν οι Χρήστος Λάσκος, Νίκος Νικήσιανης και Γιάννης Αλμπάνης
  • Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στις 11:00 στο χώρου του κάμπινγκ συζήτηση για τον πολιτικό σχεδιασμό  του Δικτύου (κινήσεις ενάντια στη λιτότητα, εξελίξεις στο προσφυγικό- μεταναστευτικό, αντιεθνικιστική – αντιπολεμική δράση, αντικατασταλτικές πρωτοβουλίες, οργάνωση στεκιών και χώρων αγώνα)

Αν θέλετε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες ή να καταγγείλετε αντεπαναστατικά στοιχεία  6944594869, 6974569239

Για  πληροφορίες σχετικά με το  κάμπινγκ https://campingasterias.gr/, τηλ:2682054098

Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα

Θεματικές: 
Κατηγορίες: