Να σταματήσει η επιχείρηση καταστολής σε βάρος των Indymedia, Entasi fm και Radio 98fm

  • Δημοσιεύτηκε: Τετ, 24/04/2013 - 12:19πμ

Σε μια χώρα όπου τα κανάλια επί μια εικοσαετία δεν έχουν πληρώσει δεκάρα για την κατάληψη των δημόσιων συχνοτήτων, αποτελεί πραγματική πρόκληση το να επιχειρείται να κατασταλούν αντιεξουσιαστικά μέσα ενημέρωσης όπως το Indymedia, ο Entasi fm και ο 98fm. Είναι απλά γελοίο το να εγκαλείται το Πολυτεχνείο γιατί το Indymedia χρησιμοποιεί τη διαδικτυακή σύνδεση του, κάτι που έχει μηδενικό κόστος, την ώρα που τα εμπορικά MME υπάρχουν χάρη στον πακτωλό της κρατικής διαφήμισης και των δημόσιων εργολαβιών.

Κι είναι περιορισμός της ελευθερίας του λόγου το να επιχειρείται τεχνηέντως να στερήσουν τον αναρχικό-αντιεξουσιαστικό χώρο αλλά και όλους αυτούς και αυτές που που τα προτιμούν και τα στηρίζουν, απο τα συγκεκριμένα μέσα αντιπληροφόρησης- ενημέρωσης, .
Το πανεπιστήμιο δεν κινδυνεύει από τη διάδοση των ιδεών, αντιθέτως αυτός είναι ένας απο τους σκοπούς του. Κινδυνεύει  από τις μνημονιακές περικοπές, την ιδιωτικοποίηση, το απαράδεκτο σχέδιο Αθηνά, την καταστολή και την μετατροπή της παιδείας σε εξειδικευμένο εμπόρευμα.

Αθήνα 23/4/13

Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα

Θεματικές: 
Κατηγορίες: