Τελικά ποιοι θέλουν νεκρό τον Δημήτρη Κουφοντίνα

  • Δημοσιεύτηκε: Κυρ, 17/10/2004 - 12:00πμ

ΕΠΙΤEΛΟΥΣ, ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ;

Η υγεία του απεργού πείνας πολιτικού κρατούμενου Δημήτρη Κουφοντίνα έχει ξεπεράσει τη φάση τού άμεσου κινδύνου ανεπανόρθωτων βλαβών· τις έχει υποστεί ήδη. Είναι βλάβες του περιφερειακού νευρικού συστήματος και αυτή τη στιγμή σημαίνουν μερική παράλυση άκρων και μερική απώλεια όρασης. Την επόμενη, πολύ πιθανό, εγκεφαλική παράλυση.

Είναι αδιάλλακτος ο Δημήτρης Κουφοντίνας, που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του, για να καταργηθεί το απάνθρωπο κλουβί του αίσχους της ειδικής πτέρυγας απομόνωσης των Φυλακών Κορυδαλλού ή είναι αδιάλλακτοι και μαζί εκδικητικοί, μικρόψυχοι και ανόητοι όσοι επιμένουν στη διατήρησή του;

Είναι αδιάλλακτοι οι υπόλοιποι απεργοί πείνας πολιτικοί κρατούμενοι Χριστόδουλος Ξηρός, Ηρακλής Κωστάρης, Σάββας και Βασίλης Ξηρός, Χρήστος Τσιγαρίδας και Αλέξανδρος Γιωτόπουλος επειδή αντιστέκονται στο καθεστώς απομόνωσης, τον άθλιο προαυλισμό, τις δίκες σκοπιμότητας και τα στημένα κατηγορητήρια ή οι άρχοντες της "δημοκρατίας των λευκών κελιών", της τρομοϋστερίας και της εξόντωσης του "εσωτερικού εχθρού"; Ως εδώ! Να ξηλωθεί τώρα το κλουβί του αίσχους. Να μην επιτρέψουμε να συμβεί και στην Ελλάδα ό,τι έγινε στην Ιρλανδία και τη Γερμανία: θάνατος απεργού πείνας.

Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα

Κατηγορίες: