Ευτυχώς που προλάβανε τη ρύπανση του πλανήτη![Βόλος]

  • Δημοσιεύτηκε: Τετ, 16/12/2009 - 3:40μμ

Ότι δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά οι πολυπληθείς αντιπροσωπείες στη διάρκεια των πολυήμερων συζητήσεων στην Κοπεγχάγη σχετικά με το πρόβλημα της ρύπανσης του πλανήτη, κατάφερε να το αντιμετωπίσει εν μια νυχτί με επιτυχία η Ασφάλεια Καρδίτσας! Με αποφασιστικές κινήσεις συνελήφθησαν προχτές το βράδυ, κρατήθηκαν όλη τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα και χτες το πρωί οδηγήθηκαν με χειροπέδες(!) στον Εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτική δικάσιμο με την κατηγορία ....της ρύπανσης του περιβάλλοντος, τέσσερις σύντροφοι αφισοκολλητές του ΕΕΚ.

Η υπόθεση αυτή θα μπορούσε να παραμείνει μόνο στο επίπεδο του γελοίου. Είναι όμως και επικίνδυνη γιατί αποτελεί ακόμα έναν περιορισμό των δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων, μια ακόμα προσπάθεια επιβολής κλίματος τρομοκρατίας απέναντι σε όσους και όσες αντιστέκονται, κάνει για μια ακόμα φορά ξεκάθαρο ότι η κρατική εξουσία έχει στοχοποιήσει την μη «καθώς πρέπει» αριστερά και τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Αναμένουμε την επόμενη ευφυή κίνηση των πραιτόρων του Υπουργού «Προστασίας του Πολίτη», προφανώς καθ’ υπόδειξή του: συλλήψεις διαδηλωτών για διατάραξη ωραρίου κοινής ησυχίας!

 

Θεματικές: 
Κατηγορίες: