Πανελλαδική Συνάντηση - Για ένα νέο «εμείς», για μια νέα Αριστερά

  • Δημοσιεύτηκε: Κυρ, 02/12/2018 - 3:57μμ

Πανελλαδική Συνάντηση

Για ένα νέο «εμείς», για μια νέα Αριστερά

Μέχρι την κοινωνική απελευθέρωση

Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται στη Νομική (ώρα έναρξης 12:00) πανελλαδική συνάντηση των οργανώσεων Ανασύνθεση-ΟΝΡΑ, Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση, Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, Δικτύωση για τη Ριζοσπαστική Αριστερά, καθώς και ανένταχτων αγωνιστών/τριών. Στόχος της συνάντησης είναι η διαμόρφωση των όρων για μα νέα συλλογικότητα στο χώρο της αντικαπιταλιστικής διεθνιστικής Αριστεράς. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα νέο «εμείς», μια νέα Αριστερά που να συμβάλει στην ενίσχυση και των συντονισμό των αγώνων ενάντια στην εργοδοσία, την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τη ΝΔ και το μνημονιακό καθεστώς, ενάντια στον ιμπεριαλισμό, τον εθνικισμό και τον πόλεμο, ενάντια στην καταστροφή του περιβάλλοντος, ενάντια στον φασισμό, τον ρατσισμό, τον σεξισμό και την ομοφοβία.

Θέλουμε ένα νέο «εμείς», μια νέα Αριστερά που να παλέψει το «τώρα» αλλά και να δει το «αύριο», την κοινωνική απελευθέρωση και τον κομμουνισμό.

Το εισηγητικό κείμενο μπορείτε να διαβάσετε εδώ: http://radical-youth.gr/wp-content/uploads/2018/11/Eisigisi_Panelladikis_syneleusis_8_9_Dekemvri_2018.pdf

 

Θεματικές: 
Κατηγορίες: