«Ο φασισμός δεν έρχεται απ το μέλλον…»

  • Δημοσιεύτηκε: Τρί, 04/04/2017 - 8:53μμ

Μέρες του 1998 όπου τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ο φοιτητής τότε Δημήτρης Κουσουρής από επίθεση της Χρυσής Αυγής, θύμισε η επίθεση και ο βαρύς τραυματισμός  του εικοσιτετράχρονου  φοιτητή Αλέξη Λάζαρη από μέλη της χρυσής Αυγής με επικεφαλής της επίθεσης το στέλεχος της οργάνωσης Χρήστο Ζέρβα  μετακλητό υπάλληλο της βουλής (!) ο οποίος και συνελήφθη.

Το θετικό γεγονός της σύλληψης δεν αρκεί διότιτην ώρα που εξελίσσεται η δίκη της ναζιστικής οργάνωσης για δεκάδες επιθέσεις και δολοφονίες,  τα μέλη της με την σιγουριά της ασυλίας που απολαμβάνουν και την αργοπορία της δίκης δεν διστάζουν να εξαπολύουν δολοφονικές επιθέσεις σε πολίτες. Είμαστε βέβαιοι ότι όσο το  πολιτικό σύστημα, οι δικαστές και η αστυνομία τους περιθάλπουν και δεν τους τιμωρούν για κανένα από τα αποτρόπαια εγκλήματά τους διότι ποτέ δεν βρίσκουν «επαρκή» στοιχεία (ενώ την ίδια ώρα αρνούνται για φρονηματικούς λόγους  σε κρατούμενους τις άδειες που δικαιούνται), τόσο οι φασίστες θα αποθρασύνονται.


Όσο η ανεξάρτητη δικαιοσύνη έχει πολλά μέτρα και πολλά σταθμά και η αστυνομία χαριεντίζεται με τη ναζιστική οργάνωση, τόσο οι πρώτοι θα μετατρέπονται σε ηθικούς αυτούργούς και η Χ.Α θα συνεχίζει ανενόχλητη την δράση της. Δράση ρατσισμού, μίσους και θανάτου απ’ τη μια, εξυπηρέτησης των αφεντικών από την άλλη.

Απαιτούμε δικαιοσύνη εδώ και τώρα. Καμιά ανοχή στη ναζιστική οργάνωση και τα εγκλήματά της. Καμιά ελευθερία στους εχθρούς της ελευθερίας

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΠΡΙΛΗ – 2 μμ Λεωφ. Αλεξάνδρας & Κηφισίας

 

ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

 

Κατηγορίες: