Κυκλοφορεί το νέο Δελτίο Θυέλλης

  • Δημοσιεύτηκε: Δευ, 14/12/2015 - 10:30πμ

Πιστό στην παράδοση της αιφνιδιαστικής έκδοσης του (άλλωστε καμία θύελλα δεν μπορεί να προβλεφθεί…), το νέο τεύχος του Δελτίου Θυέλλης μόλις έκανε την εμφάνισή του. Το Δελτίο Θυέλλης αποτελεί την περιοδική έκδοση του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα. Χωρίς να εμπίπτει στον παραδοσιακό χαρακτηρισμό του «οργάνου», αντανακλά τους πολιτικούς προσανατολισμούς της συλλογικότητας και απηχεί τους προβληματισμούς των μελών της. Επιπλέον, το Δελτίο Θυέλλης φιλοξενεί κείμενα καλών φίλων και συντρόφων που δεν είναι μέλη του Δικτύου.
Το τρέχον τεύχος έχει ως κεντρικό θέμα την προσφυγική κρίση και την αντιμετώπισή της από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ελληνική κυβέρνηση. Ο τίτλος «Ασφαλή σύνορα ή ασφαλείς πρόσφυγες;» θέτει εύγλωττα το μεγάλο διακύβευμα των ημερών.
Το νέο Δελτίο Θυέλλης δίνει έμφαση στην ανάλυση της συγκυρίας που έχει προκύψει μετά τη συνθηκολόγηση του ΣΥΡΙΖΑ, τις εκλογές και την εφαρμογή του Μνημονίου από τους πάλαι ποτέ πολέμιους του. Ταυτόχρονα, καταπιάνεται όλα εκείνα τα θέματα (κρατική καταστολή, κινηματικές πρωτοβουλίες, διεθνοποίηση αγώνων) που συνιστούν την ιδιαίτερη ατζέντα του Δικτύου.
Το Δελτίο Θυέλλης μπορείτε να το βρείτε στα γραφεία του Δικτύου (Τσαμαδού 13). Μπορείτε επίσης να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα μας (diktio.org) –γιατί είναι καλό τα πράγματα που αξίζουν, να μην έχουν τιμή.

Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα

https://www.diktio.org/sites/diktio.org/files/deltio-43.pdf

 

 

 


 

ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon deltio-43.pdf1.61 MB
Θεματικές: