Το δίκιο το έχουν οι εξεγερμένοι, η ανατροπή δεν μπορεί να περιμένει

  • Δημοσιεύτηκε: Σάβ, 15/11/2014 - 2:13μμ

Εν όψει των επετειακών εκδηλώσεων  για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, η κυβέρνηση  εξαπέλυσε τα έμμισθα τάγματα εφόδου της,  ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ, για να εμποδίσει τον τριήμερο εορτασμό μέσα στις πανεπιστημιακές σχολές, να καταστείλει και να τρομοκρατήσει τη νεολαία, αλλά και όποιον αντιστέκεται.

Σε πλήρη και αγαστή  συνεργασία με τον διορισμένο, κομματικό πρύτανη Φορτσάκη, η αστυνομία προέβη σε ένα πραγματικό  όργιο καταστολής, χτυπώντας άγρια φοιτητές που επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό αποκλεισμό τόσο στην Νομική όσο και στο Πολυτεχνείο.Το σαθρό κατεστημένο του 2014 τρέμει μπροστά στο πνεύμα και στο μήνυμα που στέλνει ο Νοέμβρης του 73. Γι’ αυτό και δεν διστάζει να καταπατά βίαια ακόμη και τα τελευταία υπολείμματα δικαιωμάτων και ελευθεριών που κατακτήθηκαν στη μεταπολίτευση.

Γνωρίζει καλά πως οι πολιτικές της φτώχειας, της εξαθλίωσης και της ανελευθερίας δεν μπορούν να επιβληθούν χωρίς  δακρυγόνα, χωρίς  γκλομπ , χωρίς  πάνοπλες «Ειδικές» Δυνάμεις.

Όσο όμως κι αν νομίζουν πως θωρακίζουν το σύστημα τους, οι λαϊκοί αγώνες θα το τσακίσουν.

Όλοι και όλες στο δρόμο που χάραξε ο Νοέμβρης του 73. Να κάνουμε την φετινή επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου σταθμό στον αγώνα για την ανατροπή.

Όλοι και όλες τη Δευτέρα 17 Νοέμβρη στη συγκέντρωση και πορεία, 15:00 μμ στην πλατεία Κοραή.

ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

 

Κατηγορίες: