ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΑΜΠΟΥΛΟ

  • Δημοσιεύτηκε: Τετ, 08/10/2014 - 2:59μμ


Η καταρρέουσα κυβέρνηση αγαπά τις «success stories» και πιο πολύ απ’ όλες τις ιστορίες «τρομοκρατίας». Μαζί με τα ΜΜΕ αρέσκεται να καλλιεργεί κλίμα τρομολαγνείας και τρομοϋστερίας στους ζαλισμένους υπηκόους της. Μια τέτοια υστερία εκτυλίσσεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά τη σύλληψη του «τρομοκράτη» Αντώνη Σταμπούλου. Άλλη μια ιστορία με διαρροές από την αντιτρομοκρατική και κατά παραγγελία ρεπορτάζ. Τα παπαγαλάκια τον έχουν ήδη καταδικάσει.  Μπλοκάκια με «κωδικούς», τάπερ, ποδήλατα, «στόχοι», «βόμβες» και  μπόλικο «μυστήριο» για το καλύτερο σενάριο ενός ακόμα σήριαλ εξόντωσης ενός συλληφθέντα.

Παρά  την εισαγγελική παραγγελία για μεταγωγή  του στις φυλακές Κορυδαλλού, ο Αντώνης Σταμπούλος μεταφέρθηκε στις φυλακές της Λάρισας για λόγους εκδικητικότητας και παρεμπόδισης της οικογένειας και της συνηγόρου του να τον επισκέπτονται. Καταγγέλλοντας όλα τα παραπάνω, από 6.10.2014 ξεκίνησε απεργία πείνας και δίψας. 

Για μια ακόμα φορά  καταγγέλλουμε την προσπάθεια εξόντωσης πολιτικών κρατουμένων, εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον Αντώνη Σταμπούλο και απαιτούμε την άμεση μεταφορά του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Πρωτοβουλία Αντίστασης και Αλληλεγγύης

Θεματικές: 
Κατηγορίες: